Rüyada çatlak fincan görmek

Rüyada çatlak fincan görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, başarısının çoğalacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çatlak fincan gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Rüyada çatlak fincan görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çatlak bilezik görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sıkıntısının biteceğine inanılır.

Rüyada evde çatlaklar görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada duvar çatlağı görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Rüyada yerde çatlak görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak dudak görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada çatlak topuk görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada tavanda çatlak görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments