Rüyada balkondan aşağı bakmak

Rüyada balkondan aşağı bakmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet eder.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kafasının boşalacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı inmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulur.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı düşmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalettir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments