Rüyada tepeden aşağı bakmak

Rüyada tepeden aşağı bakmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada tepeden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak uğursuzlukların kol gezeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağı düşmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı inmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, muradınıza ereceğinize tabir olunur.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet eder.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments