Rüyada çatıda inek görmek

Rüyada çatıda inek görmek çok güzel işlere gireceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada çatıda inek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Rüyada çatıda inek görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yıkılan çatı görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada asker olmak çatışmaya görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan sarkmak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çatıya konmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Rüyada çatıdan düşüp ölmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada çatıda güvercin görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments