Rüyada çatıdan sarkmak

Rüyada çatıdan sarkmak yeni işlere ve projelere gireceğine, kalp kırıklığı olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, hastalığının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan sarkmak gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada çatıdan sarkmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kurulu düzenin bozulacağına yorulur.

Rüyada bir yerden sarkmak onurlu bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan sarkmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden sarkmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret eder.

Rüyada aşağı sarkmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan sarkmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan sarkmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten sarkmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments