Rüyada çatıya konmak

Rüyada çatıya konmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sağlığın da bozulacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada çatıya konmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada çatıya konmak kötü sözler duyulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Rüyada uçup ağaca konmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmek mezara konmak üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak ağaca konmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmek tabuta konmak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak daha fazla yakınlaşacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulur.

Rüyada başına baykuş konmak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabre konmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments