Rüyada çatıda güvercin görmek

Rüyada çatıda güvercin görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, gülen yüzünün solacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıda güvercin gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada çatıda güvercin görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıyı tamir etmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çatıdan düştüğünü görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan düşmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatısının yandığını görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada çatı yıkamak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, yepyeni biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıda kiremit görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hakkını alacağına işaret eder.

Rüyada caminin çatısına çıkmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments