Rüyada çanta seçmek

Rüyada çanta seçmek insan sevindireceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada çanta seçmek gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Rüyada çanta seçmek hayallere kavuşulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Rüyada yol seçmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık seçmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada saat seçmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı seçmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada meslek seçmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, küs kimselerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fındık seçmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada perde seçmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments