Rüyada meslek seçmek

Rüyada meslek seçmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok zor durumlara düşeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada meslek seçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya kariyerinizle ilgili konularda geri dönüşler son derece olumlu olmaya başlıyor.

Rüyada meslek seçmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada meslekte yükselmek alacaklarını tahsil edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına yorulur.

Rüyada eski mesleğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada meslek sahibi olmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada mesleğini yapmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada meslek görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments