Rüyada yol seçmek

Rüyada yol seçmek değer göreceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hayattan her istediğini alacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada yol seçmek gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada yol seçmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada oyuncak seçmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan seçmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba seçmek ticari anlamda yön değiştireceğine, verdiği emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada nar seçmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kavun seçmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet eder.

Rüyada elma seçmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada taş seçmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments