Rüyada perde seçmek

Rüyada perde seçmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, parasının ve malının çoğalacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada perde seçmek gördüyseniz:

  • Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir.

Rüyada perde seçmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada biber seçmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik seçmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada nişanlık seçmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada telefon seçmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, idealist kimse olacağına delalet eder.

Rüyada yol seçmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geleceğine alamet eder.

Rüyada tabak seçmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Rüyada elbise seçmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments