Rüyada kapı seçmek

Rüyada kapı seçmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kapı seçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Rüyada kapı seçmek de elinin bollaşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulur.

Rüyada gözlük seçmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet eder.

Rüyada perde seçmek kötü ve zor günler yaşayacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret eder.

Rüyada eş seçmek parasız kalmaya, çaresiz durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada salatalık seçmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet seçmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşırı seçmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işarettir.

Rüyada fıstık seçmek işlerin rast gideceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments