Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, yolculuğa, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ağız tadından olacağına delalet eder.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami merdiveni çıkmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada cami merdiveninden çıkmak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami merdiven görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami merdiveni görmek çok başarılı olunacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri ters çıkmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada dar merdiven çıkmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments