Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörde inip çıkmak zahmete ve derde düşeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle inip çıkmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yoksul için zenginliğe inanılır.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada merdiven inip çıkmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet eder.

Rüyada merdivene inip çıkmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada merdivenden inip çıkmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments