Rüyada cami merdiven görmek

Rüyada cami merdiven görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami merdiven gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet eder.

Rüyada cami merdiven görmek para kazanmaya, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada cami merdiveninden çıkmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami merdiveni çıkmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada cami merdiveni görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet eder.

Rüyada toprak merdivenden inmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada merdiven korkuluğu görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments