Rüyada merdivenleri ters çıkmak

Rüyada merdivenleri ters çıkmak geleceğe olan inancını yitireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada merdivenleri ters çıkmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada merdivenleri ters çıkmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına inanılır.

Rüyada ters merdiven inmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada merdivenden ters inmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada ters merdiven görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam merdiven çıkmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada binada merdiven çıkmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sorunlarının birken beş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments