Rüyada buzlu suda yüzmek

Rüyada buzlu suda yüzmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulur.

Rüyada buzlu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada buzlu suda yüzmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak hayatından razı geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu suda yıkanmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına işarettir.

Rüyada buzda yüzmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işarettir.

Rüyada buzlu denizde yüzmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz içinde yüzmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet eder.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments