Rüyada buzlu suda balık tutmak

Rüyada buzlu suda balık tutmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada buzda balık tutmak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada tatlı suda balık tutmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda balık tutmak büyük bir sorun oluşacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru suda balık tutmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suda balık tutmak zor ve kötü günler geçireceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada suda elle balık tutmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Musa

Buz tutmus suda oltayi gezdirerek buzun ustunden gordugum 2 baligi peşpeşe tuttum.balıklar okyanus baligi gibiydi yanimda ki hatirlayamadigim arkadasima dedimki bu baliklarin yenileceğide şahibeli ama hayirlisi bakalim yenilirse baya buyukler felan diyorum oda yenir yenir tarzinda birseyler soyluyordu.bu arada bi ayagimda ayakkabi var digerinde yokdu buzda gezerken kendimi terbirli hissettim.

Musa

Yorumunuz için tşk. Ederim inş. Hayırlara vesile olur.

Doğan

Üstü buz tutmuş suyu kırıp ele büyük balıklar tutum