Rüyada buzlu denizde yüzmek

Rüyada buzlu denizde yüzmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Ya da farklı felsefelere veya konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada buzlu denizde yüzmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada buzun içinde yüzmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz içinde yüzmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kısmetin ve talihin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bazı ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu gölde yüzmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu suda yüzmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments