Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek günden günde daha fazla stres yapacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutan deniz görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments