Rüyada buzlu suda yıkanmak

Rüyada buzlu suda yıkanmak planların boşa gideceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, elinin darlık görmeyeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada buzlu suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde ya da aşk hayatınızda beklenmedik karışıklıklar ortaya çıkabilir.

Rüyada buzlu suda yüzmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu suda yıkanmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret etmektedir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına işarettir.

Rüyada buzdan deniz görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Rüyada karlı buzlu yol görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Rüyada buzlu merdiven görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye yorulur.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek keyfinin kaçacağına, onları tebrik edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments