Rüyada birini televizyonda görmek

Rüyada birini televizyonda görmek maddi konuda zayıflayacağına, bol dua edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yüzlerin asılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada birini televizyonda gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada renkli televizyon görmek huzurun kaçacağına, kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada televizyon sehpası görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada televizyoncu görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalet eder.

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada plazma televizyon görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Rüyada lcd televizyon görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon kurmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Rüyada televizyon satmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments