Rüyada televizyon görmek

Rüyada televizyon görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada televizyon gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada televizyonun çalınması görmek zor bir döneme gireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz televizyon görmek üzüntülerinin biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini televizyonda görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık televizyon görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, güç alacağına işaret eder.

Rüyada bozuk televizyon görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet eder.

Rüyada kapalı televizyon görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sağlık içinde yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments