Rüyada büyük kolye takmak

Rüyada büyük kolye takmak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada büyük kolye takmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Rüyada büyük kolye takmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Rüyada büyük altın kolye takmak yani babasına benzeyeceğine, hayattan yana keyif bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakut kolye takmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kolye ve bilezik takmak dertlerin biteceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada taş kolye takmak pişman olacağına, borçlarının hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işarettir.

Rüyada mor kolye takmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, çok büyük borçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kolye takmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments