Rüyada büyük altın kolye takmak

Rüyada büyük altın kolye takmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, üzüntülerin gideceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada büyük altın kolye takmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada büyük kolye takmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına işarettir.

Rüyada geline altın kolye takmak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada altın kolye takmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz altın kolye takmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, düşmanlarla beraber oturmaya delalet eder.

Rüyada başkasına altın kolye takmak çok büyük kazançlar getireceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine altın kolye takmak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments