Rüyada taş kolye takmak

Rüyada taş kolye takmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, zarar göreceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işarettir.

Rüyada taş kolye takmak gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada taş kolye takmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı kolye takmak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kolye takmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına inanılır.

Rüyada kolye yüzük takmak sevdiği insana kavuşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuktan kolye takmak durulacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek kolye takmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments