Rüyada kolye ve bilezik takmak

Rüyada kolye ve bilezik takmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolye ve bilezik takmak gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Rüyada altın bilezik kolye takmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Rüyada kolye ve bilezik takmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, eşine değerli hediyeler alacağına inanılır.

Rüyada kolye bilezik görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye ve bilezik görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inci kolye ve bilezik görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada altın bilezik kolye görmek her nimetin lezzetine varacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments