Rüyada mor kolye takmak

Rüyada mor kolye takmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mor kolye takmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada mor kolye takmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada mor taşlı kolye görmek sorunların çabucak halledileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mor kolye görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk kolye görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Rüyada kolye takmak çok başarılı işlere girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada erkek kolye takmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Rüyada büyük kolye takmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments