Rüyada büyük ejderha görmek

Rüyada büyük ejderha görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işarettir.

Rüyada büyük ejderha gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Rüyada büyük ejderha görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada su ejderhası görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, dertlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ejderha görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kanatlı ejderha görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ejderha görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, dertlerine derman bulacağına işaret eder.

Rüyada ejderha dövmesi görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ejderha kafası görmek hayalkırıklığı duyacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet eder.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments