Rüyada ejderha kafası görmek

Rüyada ejderha kafası görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ferah bir eve geçileceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada ejderha kafası gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Rüyada ejderha kafası görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı ejderha görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ejderha görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ejderhaya binmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ejderha öldürmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments