Rüyada büyük bir sel görmek

Rüyada büyük bir sel görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, mutlu günler göreceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Rüyada büyük bir sel gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Rüyada büyük bir sel görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük sel görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük sel görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada selde boğulan birini görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına inanılır.

Rüyada sel suyunda yüzmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada selden geçmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada akan sel görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments