Rüyada büyük sel görmek

Rüyada büyük sel görmek kısmetin ve şansın açılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, ticaretinin gelişeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sel gördüyseniz:

  • Hassas davranmanız durumunda bazı ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı doğabilir.

Rüyada büyük bir sel görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük sel görmek aç kalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada büyük sel görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak mevki edineceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına delalettir.

Rüyada dere sel görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada fırtına ve sel görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada sel basmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada çamur seli görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments