Rüyada büyük beyaz tavuk görmek

Rüyada büyük beyaz tavuk görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kişinin şansının artacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük beyaz tavuk gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Rüyada büyük beyaz tavuk görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Rüyada büyük tavuk görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk almak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavuk kesmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bir tavuk görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, verimin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments