Rüyada büyük tavuk görmek

Rüyada büyük tavuk görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Rüyada büyük tavuk gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük tavuk görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük beyaz tavuk görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı kopmuş tavuk görmek her nimetin lezzetine varacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada tavuk ızgara yapmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada paketli tavuk görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çiğ tavuk görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments