Rüyada beyaz tavuk kesmek

Rüyada beyaz tavuk kesmek islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, nimetin ve kazancın artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, gönlünün rahata ereceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk kesmek gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Rüyada beyaz tavuk kesmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta tavuk kesmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tavuğu kesmek malının ve parasının da büyüyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla tavuk kesmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada tavuk eti kesmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı tavuk kesmek geçim derdinin son bulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk kesmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada tavuk başı kesmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments