Rüyada beyaz tavuk almak

Rüyada beyaz tavuk almak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk almak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavuk görmek bunun için allah’a şükredeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir tavuk görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavuk yakalamak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada büyük beyaz tavuk görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk almak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek hem yeni yerler göreceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments