Rüyada beyaz tavuk horoz görmek

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk horoz gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada tavuk horoz görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tavukla horoz görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments