Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yönetici makamına geleceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, masumluğunu ispat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak herkesin şaşırtılacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments