Rüyada beyaz bir tavuk görmek

Rüyada beyaz bir tavuk görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz bir tavuk gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını dikkatle izlemeniz gerekiyor.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk almak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir tavuk görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavuk yakalamak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments