Rüyada burunda uzun kıl görmek

Rüyada burunda uzun kıl görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada burunda uzun kıl gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uzun burun kılı görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, verimin ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada uzun burunlu adam görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada uzun burunlu birini görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada uzun burun görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun kılı almak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments