Rüyada uzun burunlu adam görmek

Rüyada uzun burunlu adam görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, insanları sakinleştireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun burunlu adam gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Rüyada uzun burunlu adam görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, ticaret ehli kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun burunlu birini görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada uzun burun kılı görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek hayırlı bir evlat olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada burunda uzun kıl görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada uzun burun görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük burunlu adam görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada saçı uzun adam görmek kazancın ikiye katlanacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Buse

Rüyamda kız kardeşim yakışıklı bir adama merdiven üstünde yemek verdi tabağa yemek koyup verdi sonra uzun burunlu bir adam gördüm adam çok kısaydı kırmızı yüzü vardı kısa boylu küçük yüzlüydü çok çirkindi bizim eve gelmişti sürekli benim yanıma geliyordu

Buse

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hayırlı günler dilerim