Rüyada uzun burun kılı görmek

Rüyada uzun burun kılı görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, eşyaların yenileneceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, malından ve parasından olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta tabir olunur.

Rüyada uzun burun kılı gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, sermayesini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Rüyada uzun burun kılı görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada uzun burun görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada uzun burunlu birini görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun burunlu adam görmek allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada burun kılı çekmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada burun kılı almak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments