Rüyada uzun burun görmek

Rüyada uzun burun görmek allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hane içine ay doğacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada uzun burun gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada uzun burun görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun burunlu birini görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun burun kılı görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada uzun burunlu adam görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişmiş burun görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments