Rüyada uzun burunlu birini görmek

Rüyada uzun burunlu birini görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun burunlu birini gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Rüyada uzun burunlu adam görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine inanılır.

Rüyada uzun burunlu birini görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kazancının yerine gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada uzun burun görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun burun kılı görmek çabalarının boşa çıkacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada burun akıntısı görmek büyük adımlar atılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada burunda kurt görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, inancının eksileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments