Rüyada burun kılını kestiğini görmek

Rüyada burun kılını kestiğini görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, idealist davranacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına alamet eder.

Rüyada burun kılını kestiğini gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun kılını görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kılı çekmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada burundan kıl koparmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet eder.

Rüyada burunda kıl görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, işlerinden de geri kalacağına işarettir.

Rüyada burun kılı görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments