Rüyada buğday ölçmek

Rüyada buğday ölçmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada buğday ölçmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Rüyada buğday ölçmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada belini ölçmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada birinin boyunu ölçmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cetvelle ölçmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada boy ölçmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kilo ölçmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine inanılır.

Rüyada boyunu ölçmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına inanılır.

Rüyada kilosunu ölçmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments