Rüyada yeşil buğday filizi görmek

Rüyada yeşil buğday filizi görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, büyük bir işe kavuşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil buğday filizi gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday filizi görmek hidayete erip huzuru bulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül filizi görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin filizi görmek her gün daha fazla dolacağına, tüm kederinin uçup gideceğine delalettir.

Rüyada soya filizi görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada nohut filizi görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceviz filizi görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek filizi görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments