Rüyada asma filizi görmek

Rüyada asma filizi görmek sarsılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, şansın önünün kesileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kötü gününü de paylaşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma filizi gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada asma filizi görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada gül filizi görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işaret eder.

Rüyada ceviz filizi görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işarettir.

Rüyada domates filizi görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işarettir.

Rüyada fasulye filizi görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday filizi görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç filizi görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada nohut filizi görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments