Rüyada boynuzunun çıktığını görmek

Rüyada boynuzunun çıktığını görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yorulacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işarettir.

Rüyada boynuzunun çıktığını gördüyseniz:

  • Taşınmak, evi yenilemek veya evi güzelleştiren alışverişler yapmak sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada boynuzunun çıktığını görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada boynuz çıktığını görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuz kırmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu beyaz at görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bilgi ile donanacağına işaret eder.

Rüyada boynuz tutmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada koçun boynuzundan tutmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments