Rüyada boynuz tutmak

Rüyada boynuz tutmak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, malvarlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuz tutmak gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada boynuz tutmak kalp kırıklığına neden olacağına, geleceğe dair planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada koç boynuzu tutmak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına tabir olunur.

Rüyada koçun boynuzunu tutmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada koçun boynuzundan tutmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada inek boynuzu tutmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuz görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments